Natur og Fjeld

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Artikler Vandretur På Himmelbjergsruten

Vandretur På Himmelbjergsruten

Email Udskriv PDF

Vandretur På Himmelbjergsruten

Så er Himmelbjergsruten åbnet og opmærket, ja skete faktisk i efteråret 2013, men da jeg ikke havde hørt om den tror jeg også mange andre har overset dette!

Jeg har netop gennemgået Nordsiden, og det er en yderst spændende tur, med meget blandet oplevelser, sø, skov, landbrugsland, små landsbyer og spændende stier gennem bolig områder. Kort sagt skåneleden, hallandsleden eller lign.  Sydsiden kender de flest Vandrere sikkert fra Aarhus-Silkeborg ruten og den er også spændende.

Nordsiden vil mange også kende i små dele, men jeg har ikke tidligere oplevet denne super sammenhæng mellem mindre og tidligere kende stier, som nu udgør den samlet rute på Nordsiden med store oplevelser. Både her i vinteren uden blade, hvor alt rigtigt kan ses gennem træerne og så helt sikkert den anden oplevelse, der helt sikkert også er god med smukke planter og træer, som er sprunget ud.

Stien er mærket rigtigt godt op, bare stol på, at du skal lige ud, til næste pil (der kan nemligt godt være 1 kilometer i mellem).

Folder:

http://oplevgudenaa.dk/media/153580/Himmelbjergruten-.pdf

Rigtigt god tur

Thue

 

P1010085.JPG

Næste ture